IP adres verbergen

IP adres verbergen

Bescherm je privacy op internet! Standaard is je IP adres voor iedereen zichtbaar. Er zijn echter verschillende methodes om je IP adres te verbergen zodat je privacy tijdens het surfen ongeschonden blijft. Wij stellen drie totaal verschillende alternatieven voor om je IP adres te verbergen...
Lees meer
SEO: scoor hoger in de zoekresultaten

SEO: scoor hoger in de zoekresultaten

SEO – search engine optimization oftewel zoekmachine optimalisatie – is een veel besproken aspect van online zichtbaarheid. Dit artikel geeft een kort overzicht van de basisprincipes van zoekmachine optimalisatie en hoe je er het best mee om kan gaan.
Lees meer
Linux firewall

Linux firewall

Voor wie de beveiliging van zijn computer of netwerk echt serieus neemt, is dit de ultieme oplossing: een fysieke Linux Firewall. Veiliger kan niet, en het is nog gratis op de koop toe... We leggen stap voor stap uit wat je nodig hebt en hoe je een fysieke Linux Firewall opzet.
Lees meer

Outplacement in de digitale sector

Zowel bij grote als kleine bedrijven in de digitale sector constateren we een trend van ontslagen. Een vreemd feit op zich, aangezien men steeds hoort dat de sector in de lift zit en er niet voldoende personeel beschikbaar is. Lees verder voor een blik op de huidige tewerkstelling in de digitale sector en de opkomst van outplacement als oplossing.
Lees meer

Laptop parts hergebruiken

Heb je een oude of kapotte laptop staan en weet je niet wat ermee te doen? Als je een beetje handig bent met een schroevendraaier, kan je heel wat onderdelen een tweede leven geven (of afzonderlijk verkopen).
Lees meer

Logo maken? Doe het gratis!

Een logo laten ontwerpen is doorgaans een dure zaak. Het resultaat is echter niet altijd wat je gewild zou hebben. Dus waarom zou je niet gewoon je eigen logo maken? Ben je op zoek naar een manier om gratis een professioneel ogend logo te maken? Dan ben je aan het juiste adres! In dit artikel linken we naar een aantal gratis logo design bronnen.
Lees meer

3GB switch aanzetten in Windows Vista of Windows 7

Een 32-bit applicatie krijgt maximaal 2GB toegewezen, zelfs al is er 4GB of meer fysiek geheugen aanwezig. Als men een 32-bit besturingssysteem echter opstart met de 3GB switch aan, dan kan er echter maximaal 3GB RAM geheugen toewijzen aan een 32-bit programma. Lees hier hoe je de 3GB kan aanzetten op Windows Vista of Windows 7 besturingssystemen...
Lees meer