RLC – the game

Lees hier onze review van de spannende adult game Red Light Center. Je kan de gratis versie van het spel hier downloaden!

Utherverse richtte in 2006 ‘Red Light Center’ op, een heuse 3D virtuele wereld voor volwassenen waar chatten, vrienden maken, daten – en cybersex hebben – centraal staan.

adult games red light center

Visueel gezien is de spelwereld zelf gemodelleerd op de Amsterdamse walletjes. Momenteel telt deze game meer dan 3.000.000 gebruikers wereldwijd, waaronder ook vele Nederlandstaligen.

Volgens een recente enquête zijn 45% van de nieuwe gebruikers van deze adult game vrouwelijk, wat toch wel uitzonderlijk voor een sociaal platform met een seksueel getint thema.

Wat is er te doen in Red Light Center?

Deze game is eigenlijk veel meer dan een online spel, het is een heus sociaal platform waar tal van activiteiten beschikbaar zijn. Zo kan je chillen in de jacuzzi, naar een van de dagelijks georganiseerde feestjes in de clubs en lounges gaan, online shoppen naar outfits of sex-speeltjes, noem maar op.

Lang niet alle activiteiten zijn seksueel getint, en ook de interactie tussen de spelers kan gaan van een vriendschappelijke chat tot intiemere activiteiten.

Het is net die mengeling van sociale aspecten, online shopping en erotisch entertainment dat Red Light District écht uniek maakt.

Eigenlijk kan je Red Light Center nog het best beschrijven als een speeltuin voor volwassenen. De slogan van deze adult game is dan ook niet onterecht: ‘Live your Fantasy’. Voor een volledige beschrijving van alle features verwijs ik graag door naar deze website: https://www.redlightscenter.com/, waar je alle details op kan terugvinden.

 

Grafische kwaliteit en spel-ervaring

De Red Light Center game staat bekend voor zijn hoge grafische kwaliteiten, zeker in vergelijking met andere sociale interactie platformen zoals bijvoorbeeld Second Life. De makers van deze adult game hebben er alles aan gedaan om alles zo realistisch mogelijk te maken. Het resultaat is een realistische 3D wereld waarin zowel de omgeving als de avatars tot in de kleinste details uitgewerkt zijn.

Waar kan ik deze adult game vinden?

Het spel zelf is volledig gratis, de ‘adult features’ zijn echter alleen beschikbaar voor VIP members. Dit is vooral om te vermijden dat minderjarige gebruikers toegang zouden hebben tot de ‘volwassen’ delen van deze adult game.

Terwijl de game download krijg je een introductie-filmpje dat alle features van Red Light Center in de verf zet. Eenmaal het spel geïnstalleerd is kan je je avatar aanmaken en de eerste stappen zetten in deze virtuele wereld.

Minimum systeem vereisten

Processor: Intel Pentium III 500 MHz of gelijkaardig
Besturingssysteem: Windows Vista/XP/7
RAM geheugen: 512 MB
DirectX: DirectX® versie 9.0b
Video kaart: Nvidia GeForce 2 of beter – ATI Radeon 7000 of beter
Geluidskaart: DirectX®-niveau geluidskaart
Internet: ADSL of kabel hoge snelheid internet

Aanbevolen systeem vereisten
Processor: Intel Pentium 4 – 1.2 GHz of gelijkaardig

Besturingssysteem: Windows Vista/XP/7
RAM geheugen:1 GB
DirectX: DirectX® versie 9.0b
Video kaart: Nvidia GeForce 2 of beter – ATI Radeon 7000 of beter
Geluidskaart: DirectX®-niveau geluidskaart
Internet: ADSL of kabel hoge snelheid internet

 

Geïnteresseerd in dit soort games? Lees ook onze review van de game 3DXChat!

Geef een reactie

36 + = 44