3DXChat – een online virtuele wereld voor volwassenen

3DXChat is een spel voor volwassenen waar je de rol aanneemt van een karakter dat interacties, inclusief intieme momenten, kan hebben met andere deelnemers. Het avontuur speelt zich volledig af in een online multiplayer omgeving. De deelnemers zijn gezamenlijk in dezelfde virtuele ruimte en kunnen met elkaar in gesprek gaan.

Ervaring binnen 3DXChat

Binnen 3DXChat, kom je in contact met verschillende avatars. Je kunt converseren, dansen, omhelzen, zoenen en tevens diepergaande handelingen verrichten zoals intieme momenten beleven in diverse vormen.

De verscheidene locaties in het spel zijn of door de makers van het spel ontwikkeld (denk aan een strand, discotheek, casino, …) of door de spelers zelf gecreëerd. Je hebt ook de kans om je eigen persoonlijke ‘omgeving’ te bouwen met behulp van de wereldeditor.

Zodra je een connectie voelt met een andere avatar (dit is soms zelfs optioneel), kan je diepere relaties aangaan. Deze ervaringen zijn ongefilterd en volledig zichtbaar in het spel. Het spel legt sterk de nadruk op deze intieme interacties, om zo een realistische ervaring te bieden.

3DXChat

Wat zijn de kosten?

3DXChat is niet kosteloos. Een lidmaatschap is vereist om deel te nemen. Zonder een actief abonnement kun je het spel niet downloaden of inloggen. Er zijn diverse abonnementsopties beschikbaar, die je ten alle tijden kunt stopzetten.

De huidige prijzen voor lidmaatschappen zijn:

  • Maandelijks lidmaatschap: $ 19,99 (omgerekend ongeveer € 18)
  • Halfjaarlijkse lidmaatschap: $ 59,99 (omgerekend ongeveer € 54)
  • Jaarabonnement: 91,99 dollar (omgerekend ongeveer 82 €)

Na het afronden van je betaling, heb je direct toegang tot 3DXChat.

Waarom kiezen voor 3DXChat?

Sociale afzondering is lastig. Dat is in recente jaren wel duidelijk geworden door de lockdowns wereldwijd.

Maar in het universum van 3DXChat kun je met je avatar een discotheek betreden en spelers ontmoeten van over de hele wereld.

Met dit spel kun je écht in contact komen met andere online deelnemers, chatten, flirten, daten en veel meer. Er is een breed scala aan aantrekkelijke 3D-avatars beschikbaar voor personalisatie.

De interactieve en sociale ervaring die 3DXChat biedt, onderscheidt zich op vele manieren. De gemeenschap van het spel is buitengewoon actief in vergelijking met andere volwassenenspellen.

Nieuwkomers kunnen rekenen op begeleiding van ervaren deelnemers. Samen streven ze ernaar om iedereen een geweldige ervaring te bieden.

De audiokwaliteit, graphics, design en algehele gameplay van 3DXChat staan bovenaan in vergelijking met andere 3D-games in deze categorie.

Slotgedachten

Heb je de behoefte om virtueel een dagje naar het strand te gaan, te volleyballen en je avond te eindigen met een unieke 3D-ervaring? Ongeacht je wensen, 3DXChat biedt een boeiende online omgeving.

Nieuwsgierig naar soortgelijke games? Bekijk ook onze review van de game Red Light Center!

3DXChat banner

Geef een reactie

38 + = 41